Auschwitz Bulletin

Het Auschwitz Bulletin is een uitgave van het Nederlands Auschwitz Comité en verschijnt 4 keer per jaar. In het Auschwitz Bulletin staan verhalen en interviews over de Holocaust, de zin van herdenken en de voortdurende strijd tegen racisme en discriminatie. Via het bulletin blijft u vanzelfsprekend ook op de hoogte van de verschillende activiteiten die door het Comité worden georganiseerd.

Donateurs

Het Auschwitz Bulletin wordt toegestuurd naar alle donateurs van het Nederlands Auschwitz Comite.
Ook donateur worden?

Het Nederlands Auschwitz Comite wordt volledig gedragen door vrijwilligers. De kosten die wij maken voor het realiseren van onze activiteiten worden betaald uit giften en donaties. Daarom is uw steun enorm belangrijk.

Speciale uitgave september 2021

Op de afbeelding ziet u de voorkant van het september nummer van het Auschwitz Bulletin. Dit exemplaar staat geheel in het teken van het Namenmonument. Vol met interviews en achtergrondverhalen. Donateurs krijgen het Auschwitz Bulletin vier keer per jaar in de bus. Vanwege de onthulling van het Holocaust Namenmonument op 19 september 2021 is dit speciale nummer  door iedereen te bekijken. Klik op de afbeelding van de voorkant om het volledige Bulletin te downloaden als pdf bestand.

Archief

Alle oude nummers van het Auschwitz Bulletin, vanaf 1956, kunt u gratis bekijken en doorzoeken via ISSUU.
Dit is de link naar ons ISSUU account: NederlandsAuschwitzComite (link opent in nieuw venster).

Redactie

U kunt de redactie van het bulletin bereiken via: redactie@auschwitz.nl.

Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!