Foto-impressie reis naar Polen

Fotograaf: Joost Guntenaar

Nederlandse gedenkplaat op het internationale monument in Birkenau Kanslegging door de deelnemers op de gedenkplaat in Birkenau Overzicht internationaal monument in Birkenau Auschwitz I, stammlager Executiemuur in Auschwitz I, stammlager Herdenking in Auschwitz I, stammlager Toeganspoort Auschwitz I, stammlager Nederlands Paviljoen in Auschwitz I Namenwand in Nederlands Paviljoen Auschwitz I Tijdens de reis in Polen verplaatsen we ons per touringcar Mausoleum in Majdanek Asheuvel in mausoleum Majdanek Crematorium in Majdanek Internationaal monument Majdanek Verlaten van de rampe in Sobibor Wandeling naar de asheuvel in Sobibor Deelnemers van de reis leggen bloemen en steken kaarsjes aan op de asheuvel van Sobibor Iedere reis legt het Nederlands Auschwitz Comite een bloemstuk op de asheuvel van Sobibor

Meer over de reis

Reis naar Polen

Vanaf 1986 organiseert het Comité reizen naar Polen. Eerst om de twee jaar, maar wegens enorme belangstelling wordt deze reis vanaf 1998 jaarlijks in november gehouden.

Lees verder >>

Reisverhalen

"Ik heb deze plekken nu persoonlijk aanschouwd. Ik zal ze nooit vergeten."  schreef Rachel Bod die deelnam aan de reis naar Polen.

Lees reisverhalen >> 

Reisschema

Tijdens de zes daagse reis naar Polen bezoeken de deelnemers Warschau, Auschwitz I en II, Majdanek en Sobibor.

Bekijk het reisschema >>

Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!